סוגי המים של קנגן
מי קנגן קשים PH 11 :
שומר על היגיינה היומיום שלך, בשל אפקט הניקוי החזק שלה.
מים בריאים 9.5-8.5 PH :
מושלם לשתייה ולבישול.
מים ניטראליים 7.0 PH :
ללא כלור, חלודה. לשתייה בטוחה, להכנת מזון לתינוקות ונטילת תרופות.
מים חומציים 6.0-4.0 PH :
בעלי חומציות חזקה – בעלי תכונות ניקוי מעולה, ניתן לשימוש כדי לטהר כלי מטבח ומשטחים על מנת לשמור על אזורים בטוחים ונקיים.
מים חומציים קשים 2.7 PH :
השתמש במים חומציים קשים בכדי לטהר כלי מטבח, משטחי עבודה במטבח וכו' בכדי לשמור עליהם נקיים ובטוחים.
מים אלו אינם מיועדים לשתייה