לפרטים נוספים והזמנות 054-593-1594 דינה

תהליך ייצור מים בריאים

במהלך תהליך היינון קורים כמה דברים חשובים המשנים את מבנה מולקולות המים והופכים את המים ליעילים לגופנו.

תהליך היינון:

– מחליף את חלקיקי החומצות הקיימים במים, בסידן, מגנזיום, נתרן ומינרלים כדי ליצור מים נוגדי חמצון אמיתיים.
– מפריד בין אשכולות מולקולות גדולות והופך אותן למולקולות קטנות של מים ובכך מגדיל את יכולת הספיגה בגוף.
– עוזר לניקוי חומצות בגוף דרך ערוצי החיסול הטבעיים של הגוף: הכליות, המעי, הלימפה והעור.
– משנה את קרום התא ומאפשר מעבר חופשי של נוזלים לתוך התא ומחוצה לו.

טכנולוגיה  מיקרו אשכול
תהליך חלוקת מולקולות המים

עם מים בריאים קנגן
5-6 אשכולות קטנות.
מחדיר וחרווה ומחייה את התאים.
מצב קבוע
15-100 אשכולות גדולות
קליטה מוגבלת על ידי הגוף והתאים

הטבע ייצר "מי פלא" רק בחמישה מקומות בעולם.
הילידים באזורים אלו נהנים מחיים ארוכים ובריאים. היסוד של המים הללו הוא שהם נקיים, בסיסיים (אלקליניים), בעלי מבנה מולקולות קטנות, נוגדי חמצון.

כיום, גם אתה יכול ליהנות מהיתרונות של "מי פלא" וזאת, בנוחות ובקלות, אצלך בבית.

מחקרים מקיפים בתחום הרפואה הביולוגית סוברים כי תהליך ההזדקנות מואץ כאשר רמת החומצה בנוזלי הגוף כמו בדם, שתן וברוק עולים.
רמת חומצה גבוהה מעלה באופן דרמטי את החומציות ברקמות. שילוב זה של חומציות גבוהה ועליה בחומצות שברקמות, תורמת לצמיחה של בקטריות, וירוסים, פטריות ותאים סרטניים.
חומציות גבוהה מאיצה את השבירה של רקמות תאים בריאים.
ההאצה הנ"ל מגדילה את ההזדקנות הביולוגית של הגוף. הזדקנות ביולוגית עלולה לגרום למחלות ובסופו של דבר לתמותה.

מהם הגורמים לחוסר איזון בגוף?

ארבעת הסיבות העיקריות לחוסר איזון בגוף הן:

1. אוכל היוצר חומציות – צריכה יומיומית של מאכלים שמנים, סוכרים, קמח לבן, בשר, אלכוהול, משקאות מוגזים ומאכלים מטוגנים מעלים את רמת החומציות.
2. לחץ – גורמי לחץ בחיי היומיום יוצרים הרגשה מדומה של אדרנלין אך בעצם הגוף יוצר תרכובות של חומצות.
3. חשיפה לכימיקלים רעילים. רבים מהחומרים בהם אנו משתמשים, כדבר שבשגרה, לצורך ניקוי הגוף, הבית והבגדים, מכילים תרכובות משמעותיות של רעלים. הכימיקלים הללו חודרים לגופנו בשאיפה לריאות ודרך שכבת העור.
4. מים לא מאוזנים – מי ברז חשופים לסוגים רבים של זיהומים – חלחול של כימיקלים, דשנים, חומרי הדברה, טיפול לקוי בצינורות ביוב גורמים להתרבות של חיידקים במים ולפיכך הם חסרי איזון.

כיצד חדירה של חומצות משפיעה על בריאותנו?

בגוף בעל תפקוד אופטימאלי, רמת החומציות ברוק הינו 6.75-6.5.
רמת החומציות בשתן 6.8-6.5
וחומציות הדם בורידים: 7.35-7.3.
בכל יום גופנו שואף, בחריצות, להשיג ולשמור איזונים אלו של ph.
במצב של חוסר איזון, גופנו יהיה חייב לקחת רקמות מאיבר או משלדי השרירים כדי להזין ולהשיג את רמת ה- ph הרצויה. במשך הזמן , הדבר גורם לשחיקה של הגוף.

כיצד אני יכול לשנות את רמת ה- ph של גופי?

1. מתח יומיומי יכול להיות מופחת ע"י טכניקות שונות כגון :פעילות גופנית, מדיטציה וכד'.
2. לאכול ע"פ דיאטה המורכבת מירקות ופירות אורגניים.
3. להשתמש בתחליפי ניקוי ללא רעלים וכימיקלים.
כאשר כל אחד משלבים אלו חשובים כדי ליצור שינוי חיובי באיזון החומצות/אלקליניים (בסיסי) שלך, הדבר המשמעותי ביותר לשינוי הוא צריכה של מים בריאים קנגן המכילים אנטי אוקסידנטיים (נוגדי חמצון).

כיצד התחמצנות משפיעה על גופנו?

תהליך החמצון גורם להאטה של התרבות התאים בגוף. תהליך ההאטה גורם לקמטים, ניוון שרירים, חוסר תפקוד וכן לנזקים בלתי הפיכים לגוף.

מהן הסיבות להתחמצנות?

רדיקלים חופשיים הם הסיבה. יש לנו כל מיני דוגמאות לתהליכי חמצון בטבע: מתכת – מקבלת חלודה, צמחים – נובלים, פרוטאין כמו גם הבשר – נרקבים ושמנים הופכים לעכורים, כאשר הם חשופים לרדיקלים חופשיים.
רדיקלים חופשיים נמצאים כל הזמן בסביבה. הם נמצאים בשפע באוויר שאנו נושמים, באוכל שאנו אוכלים ובמים שאנו שותים.
הם אפילו מיוצרים בגופינו ע"י פסולת תאית.

כיצד ניתן לעצור את תהליך ההתחמצנות?

אנטי אוקסידנטים (נוגדי חמצן) הם הדרך היחידה להילחם במשתתפים הללו בהרס המטבולי.
מחקרים עצמאיים הדגימו כי שתיית מים בריאים – קנגן, מפחיתה באופן משמעותי את החומציות, הגורמת להזדקנות ביולוגית.

מה הקשר בין כל זאת למים?

מאחר שגופינו מורכב מכ- 70 טריליון תאים המכילים מים, המים שאנו שותים הם המרכיבים את התאים הללו.
באופן לא מפתיע, מים הם הדבר הקל ביותר לעיכול, שכן הם חיוניים לגופנו. זאת הסיבה שאיכות המים שאנו צורכים משפיעה באופן ישיר על בריאותנו הכללית.
מים בריאים קנגן מכילים כמות גדולה של חלקיקי יונים שליליים אשר פועלים כ"אנטי אקסידנטים" בגוף.
יונים אלו של אנטי אקסידנטים נמדדים או מכונים כ- ORP- Oxidation Reduction Potential – הפחתת הפוטנציאל לחמצון.
ככל שמספר היונים השליליים גבוה, כך ישנם יותר אנטי אקסידנטים במים.
מים בריאים – קנגן מכילים את הכמות המרבית של אנטי אקסידנטים שקיימים במים.

נוגד חימצון ORP = פוטנציאל הפחתת חימצון

ככל שגובה המספר השלילי גדול יותר יש פוטנציאל להפחית את רמת החימצון בגוף.

אוקסידנט
סודה –מי ברז –בקבוקים ומים באוסמוזה הפוכה.
אנטי אוקסידנט
ויטמין C – תה ירוק, שמן דגים.
מים בריאים קנגן – עשירים באנטי-אקסדנטים.
צור קשר

השאר את הפרטים שלך ונחזור אליך בהקדם